دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی نخودچی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
این شیرینی بسیار خوشمزه مخصوص عید نوروز می باشد
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی :
روغن جامد :♦: 125 گرم
آرد نخودچی :♦: 250 گرم
پودر قند :♦: 125 گرم
پودر هل نرم :♦: 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته :♦: به میزان لازم برای تزیین
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
با این میزان مواد اولیه می توانید 50 عدد شیرینی تهیه کنید
طرز تهیه شیرینی نخودچی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا باید
روغن جامد، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی درست شود.
آرد نخودچی را کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا به هم بچسبد.
سپس اجازه دهید خمیر24 ساعت داخل فضای آشپزخانه بماند. در این مرحله می توانید به دو روش عمل کنید:
یا خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و زمان دهید یا اینکه شیرینی را به شکل دلخواه فرم دهید و قالب بزنید،
روی سینی فر بچینید و بعد از 24 ساعت سینی را داخل فر بگذارید.
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
برای درست کردن شیرینی می توانید خمیر را به قطر یک سانت روی سطح صافی پهن کنید و
به صورت سنتی قالب بزنید یا اینکه به اندازه یک فندق از خمیر بردارید،
داخل دست گرد کنید و روی آن را با نوک چاقو شکل دهید. همچنین می توانید با ماسوره شیرینی روی خمیرها را مانند گُل شکل دهید.
شیرینی های آماده را با فاصله روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید، بچینید و روی هر کدام یک خلال پسته بگذارید.
سپس سینی شیرینی را 20 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 150 درجه سانتیگراد فر بگذارید تا شیرینی ها بپزند.
برای اینکه آرد نخودچی بهتری داشته باشید می توانید خودتان از نخودچی گل (خام) آرد نخودچی تهیه کنید.
نخودچی را آسیاب کرده و الک کنید. بدین ترتیب آرد نخودچی خالص دارید و در نتیجه شیرینی شما طعم بهتری خواهد داشت.
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه به روش مخصوص
- ۹۷/۰۷/۰۶