دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی خانگی خوشمزه مخصوص نوروز

طرز تهیه شیرینی خانگی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی خانگی , شیرینی خانگی , دستور پخت شیرینی خانگی

اگر شما هم نام شیرینی خانگی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی خانگی خوشمزه مخصوص نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی خانگی :

پودر قند :♦: 250 گرم

کره آب شده :♦: 250 گرم

زرده تخم‌‌مرغ :♦: 2 عدد

هل ساییده‌شده :♦: یک قاشق مرباخوری

وانیل :♦: یک هشتم قاشق چایخوری

زعفران آب کرده  :♦: به میزان لازم

سیاه‌دانه و پودرپسته :♦: به میزان لازم

آرد گندم، برنج و نخودچی :♦: به میزان لازم

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی خانگی خوشمزه مخصوص نوروز

350 درجه فارنهایت معادل 180 درجه سانتی گراد می باشد.

طرز تهیه شیرینی خانگی , شیرینی خانگی , دستور پخت شیرینی خانگی

طرز تهیه شیرینی خانگی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی خانگی ابتدا باید

کره را در یک ظرف روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا دوغ کره از بین برود این کار باعث لطیف‌تر شدن شیرینی می‌گردد.

بعد از خنک شدن کره پودرقند را به آن اضافه کرده و با همزن آن‌قدر می‌زنیم تا رنگ آن شکری شود و به طوری که پره‌های همزن روی مواد جا بیندازد.

زرده تخم‌مرغ، وانیل و هل ساییده شده را اضافه کرده و باز با همزن آن‌قدر هم می‌زنیم که زرده محو گردد.

سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کرده و به هر کدام جداگانه از آردهای ذکر شده می‌افزاییم.

ابتدا با نوک انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط می‌کنیم تا جذب یکدیگر شود و خمیر به دست نچسبد.

15 دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم و بعد آن را روی سطحی صاف با وردنه باز کرده و با قالب‌های ریز، قالب می‌زنیم و

در سینی گالوانیزه مخصوص فر چیده و در طبقه وسط فر به مدت 10 الی 15 دقیقه با حرارت 350 درجه سانتیگراد حرارت می‌دهیم.

به خمیر گندم می‌توان زعفران آب‌کرده اضافه کرد تا شیرینی زعفرانی هم داشته باشیم.

با زعفران آب‌کرده، سیاه‌دانه و پودرپسته روی شیرینی‌ها را تزئین می‌کنیم.

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی خانگی خوشمزه مخصوص نوروز

با توجه به ظریف بودن این نوع شیرینی باید حتما آرد را از پارچه حریر رد کنیم تا سبوس و هرگونه زبری آرد گرفته شود و آرد بسیار نرمی به دست آید.

شیرینی ریز را بعد از سردشدن از سینی جدا می‌کنیم تا له و خرد نشود.

طرز تهیه شیرینی خانگی , شیرینی خانگی , دستور پخت شیرینی خانگی

دستور پخت و آموزش تهیه شیرینی خانگی خوشمزه مخصوص نوروز